Aanmelden voor Purple FTA - FSM 2019

Voor € 75,- ben jij verzekerd van een onvergetelijke start van je opleiding! Zodra je betaald hebt, ben je aangemeld. De eerste 200 aanmeldingen voor de herberg ontvangen een unieke goodiebag, hoe leuk is dat! Zorg ervoor dat je de omschrijving van je betaling als volgt invult: "voornaam, achternaam, 06-nummer, e-mailadres, ik blijf wel/niet slapen".

Wil je (gratis!) blijven slapen tijdens het introductieprogramma, meld je dan snel aan! Er zijn namelijk een beperkt aantal bedden per opleiding beschikbaar. Als alle bedden bij aanmelding bezet zijn, dan verwachten we wel dat je bij het dag- en avondprogramma aanwezig bent.

Meld je aan aan voor 1 augustus 2019! Hierna ontvang je een definitieve informatiemail (alle informatie staat in principe ook op deze site).

Voor verdere vragen of opmerkingen over de introductie kun je terecht bij de contactpersoon studievereniging.

Waarvoor betaal je?

We bieden de eerste 200 personen een gratis slaapplek aan, meld je dus op tijd aan zodat ook jij verzekerd ben van een bed. Blijf je slapen dan staat er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een ontbijtje voor je klaar.

Voor iedereen verzorgen wij een lunch op dinsdag en avondeten op maandag, dinsdag en woensdag. De overige maaltijden en alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Sfeerafbeelding Fontys

FTA - FSM

LET OP: meld je aan voor 1 augustus 2019!
€ 75,- overmaken op rekeningnummer
NL 27 ABNA 0506654257
t.n.v. Studievereniging Verbaas
o.v.v. "voornaam, achternaam, 06-nummer, e-mailadres, ik blijf wel/niet slapen"

Let op: drinken is voor eigen rekening (onder de 18 jaar of zonder ID-kaart wordt er geen alcohol geschonken, vergeet je ID-kaart dus niet).

Alle programmaonderdelen zijn inbegrepen in de prijs. Check de programma's per dag om te zien wat we organiseren.

Heb je vragen of opmerkingen over de introductie kun je terecht bij een van de contactpersoon van de studievereniging. Voor dringende vragen neem je contact op met Nicolette Koot (Marketing- en Communicatiemedewerker).

Studievereniging Verbaas

Robin de Beus

06 – 15943801
introFHMER@fontys.nl
31615943801

Dringende vragen

Nicolette Koot

06 - 12441668
n.koot@fontys.nl
31612441668