Programma maandag 26 augustus

Op maandag 26 augustus begint jouw introductie met alle studenten die starten met de opleiding Finance, Tax and Advice - Financial Services Management (FTA-FSM).

We verzamelen in de middag op Strijp-S in Eindhoven (het exacte tijdstip volgt nog) waar het Klokgebouw is omgebouwd tot de grootste herberg van Nederland. Met je nieuwe studiegenoten kan je hier tijdens de hele introductieweek gratis logeren. De eerste 200 aanmeldingen ontvangen een unieke goodiebag, hoe leuk is dat! Wil je blijven slapen tijdens het introductieprogramma, meld je dan snel aan!

Mocht je je aanmelden en alle bedden zijn al bezet? Dan verwachten we wel dat je bij het dag- en avondprogramma aanwezig bent.

Sfeerafbeelding Fontys

Blijf je slapen dan kun je hier jouw spullen achterlaten, zodat je niet heel Eindhoven door hoeft met je tassen. We gaan samen eten (consumpties zijn voor eigen rekening) en starten daarna met het introductieprogramma. Je gaat kennis maken je intropapa of intromama*, je studieloopbaanbegeleider (PL-coach), docenten en de studievereniging. We laten je dan ook weten wie je klasgenoten worden. We gaan er een gezellige avond van maken met naast de kennismaking leuke activiteiten! Het avondprogramma vindt plaats en wordt afgesloten in het Blue Collar Hotel (naast het Klokgebouw).

Vergeet niet om je originele identiteisbewijs mee te nemen (geen kopie).

*Tijdens de introductie zullen ouderejaarsstudenten meegaan en ervoor zorgen dat de Purple introductie een geweldige week wordt. Je leert je nieuwe klasgenoten kennen, verkent de stad Eindhoven en maakt kennis met de studievereniging Verbaas.

Let op: activiteiten en tijden zijn een indicatie en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijke programma.

Programma - onder voorbehoud

Neem je originele identiteitsbewijs mee, geen kopie!

TijdstipActiviteiten
15.00 uurAanwezig @Klokgebouw als je blijft slapen
16.00 uurAanwezig @Klokgebouw als je niet blijft slapen
17.00 - 18.00 uurSamen eten
18.00 - ca. 21.00 uurKennismaking in Blue Collar Hotel

Purple Herberg

Klokgebouw 50, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Klokgebouw 50, Eindhoven