Opstartdag Fontys Sportkunde

Opstartdag

Op maandag 20 augustus starten we met de Opstartdag van Sportkunde. Tijdens deze dag maak je kennis met je klas, je klasgenoten, de docenten van blok 1 en de digitale studieomgeving. Om een goede start te kunnen maken gaan we er dan ook vanuit dat je hierbij aanwezig bent.  Is dat niet het geval meld je dan zo spoedig mogelijk af via dit formulier

Zorg dat je je laptop bij je hebt voor het kennismaken met je digitale studieomgeving. Draag makkelijk zittende kleding en neem zaalschoenen mee. Je slaap- en overige spullen kun je ’s morgens al afgeven. Deze worden voor je getransporteerd.

Programma

DatumTijdActiviteit
20 augustus10.30 uurInloop
11.00 uurAanvang programma
16.30 uurEinde programma
16.30 uurStart Purple Introprogramma onder leiding van SV Memos
21-24 augustus*Purple Introprogramma onder leiding van SV Memos
23 augustus*Purple Festival

Purple Introductiedagen met SV MEMOS

Aansluitend aan deze dag start studievereniging MEMOS met het Purple Introductieprogramma. Of je nou lid bent van de studievereniging of niet, élke student kan hier aan meedoen. Sterker nog, als je snel en op een leuke manier je medestudenten wilt leren kennen, raden  we je dat van harte aan.

*Voor het specifieke programma van de introweek kun je hier terecht. Meer informatie over het Purple Festival kun je hier terug vinden.