FAQ

Is het verplicht om de hele week aanwezig te zijn?

Nee als je andere verplichtingen hebt en niet de hele week aanwezig kunt zijn is dit zeker niet verplicht. Geef dit op tijd aan en communiceer goed met je intropapa en -mama.

Waar kan ik me aanmelden voor de introductieweek?

Je kan je aanmelden via de website mijnfontys.nl Hier heb je een inlogcode van ontvangen bij je aanmelding van de opleiding en hier krijg jij een melding dat je je kan aanmelden.

Waar kan ik meer informatie krijgen over de introductieweek?

Tijdens de kleding pasdagen op 27 mei en 4 juli zijn wij te vinden in lokaal 0.15. Hier word je naartoe doorgestuurd zodra jij klaar bent met kleding passen. Daar geven wij een presentatie over
de introductieweek, aanmeldingen en daar is alle ruimte om al jouw vragen te stellen!

Moet ik mijn kaartje voor het Purple festival nog apart kopen?

Nee, bij je betaling voor de introductieweek, zit het kaartje voor het Purple Festival inbegrepen. Deze hoef je dus niet zelf nog eens te kopen!

Ben ik verplicht om te komen?

De introductie is heel zinvol voor aankomende studenten. Je leert je medestudenten kennen en daardoor vind je straks makkelijker je weg. De introductie is een onderwijsonderdeel waar je belangrijke informatie over de opleiding krijgt. Daarom rekenen we op je komst en deelname.

Ik ben nog geen 18. Mag ik toch alcohol?

Nee, je mag alleen alcoholische dranken kopen wanneer je een speciaal 18+-bandje om hebt. Deze krijg je op vertoon van je legitimatie. Jouw papa of mama én de beveiliging zien erop toe dat je niet illegaal alcoholische dranken nuttigt.

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen/allergieën?

We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden. We kunnen dit echter niet garanderen voor alle aangeboden maaltijden.

Mag ik alcohol of drugs meenemen?

Nee, beide zijn niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd. Indien je betrapt wordt met alcohol (zelf meegebracht) of drugs word je onmiddellijk van het terrein verwijderd en is jouw deelname aan Purple beëindigd.

Kom ik mijn foto straks tegen op social media?

Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Zijn de introducties van alle opleidingen hetzelfde?

Nee, op maandag en dinsdag heeft iedere opleiding een eigen programma. De ene opleiding heeft een inhoudelijk programma op de campus en de andere opleiding heeft een programma op een externe locatie. Op woensdag hebben alle Eindhovense opleidingen een stadsprogramma in het centrum van Eindhoven. Op donderdag is het Purple Festival. Klik in de navigatie van deze pagina op de desbetreffende dag om het programma per dag te zien.