FAQ

Ben ik verplicht om te komen?

De introductie is heel zinvol voor aankomende studenten. Je leert je medestudenten kennen en daardoor vind je straks makkelijker je weg. De introductie is een onderwijsonderdeel waar je belangrijke informatie over de opleiding krijgt. Daarom rekenen we op je komst en deelname.

Ik ben nog geen 18. Mag ik toch alcohol?

Nee, je mag alleen alcoholische dranken kopen wanneer je een speciaal 18+-bandje om hebt. Deze krijg je op vertoon van je legitimatie. Jouw papa of mama én de beveiliging zien erop toe dat je niet illegaal alcoholische dranken nuttigt.

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen/allergieën?

We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden. We kunnen dit echter niet garanderen voor alle aangeboden maaltijden.

Mag ik alcohol of drugs meenemen?

Nee, beide zijn niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd. Indien je betrapt wordt met alcohol (zelf meegebracht) of drugs word je onmiddellijk van het terrein verwijderd en is jouw deelname aan Purple beëindigd.

Kom ik mijn foto straks tegen op social media?

Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Zijn de introducties van alle opleidingen hetzelfde?

Nee, op maandag en dinsdag heeft iedere opleiding een eigen programma. De ene opleiding heeft een inhoudelijk programma op de campus en de andere opleiding heeft een programma op een externe locatie. Op woensdag hebben alle Eindhovense opleidingen een stadsprogramma in het centrum van Eindhoven. Op donderdag is het Purple Festival. Klik in de navigatie van deze pagina op de desbetreffende dag om het programma per dag te zien.