Mijn intro

Welke opleiding je ook gaat doen, Applied Science (AS) of Technische Natuurkunde (TN), een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een knallende introductieweek, die volledig in het teken staat van kennismaken. Het eerste deel wordt georganiseerd door het instituut Toegepaste Natuurwetenschappen waar de opleidingen AS en TN onder vallen. Het tweede gedeelte wordt voor alle Fontys opleidingen georganiseerd onder de noemer ‘Purple’.

Tijdens de introweek maak je vooral kennis met je studiegenoten met wie je in de komende jaren veel gaat samenwerken. Maar je leert ook oudejaars studenten en docenten kennen. Contacten die tijdens je studie of in je latere carrière van pas kunnen komen. Misschien sluit je wel vriendschappen voor het leven. Ook maak je kennis met de stad Eindhoven waar je de komende jaren veel uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook voor ontspanning voor gezellige uurtjes in bijvoorbeeld de kroeg of om te sporten. Tijdens de introweek maak je ook kennis met onze studievereniging ‘Planck’ en kun je ook meteen lid worden.

Naast een aantal spetterende activiteiten en feestavonden georganiseerd door onze eigen studenten is de grote afsluiter van de introweek op donderdag: het Purple Festival! Een fantastisch festival waar nog lang over nagepraat wordt. Purple introductieweek 2019: 26-30 augustus.

Volg Technische Natuurkunde op social media

#Purple2019 & #fontystn

We vinden het super leuk om te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!