Mijn intro

Elk jaar zien wij weer de gespannen gezichten die bij ons aankomen aan het begin van de introductieweek. Je kent niemand en je bent helemaal alleen aan dit avontuur begonnen. Mega spannend natuurlijk, maar wat wij altijd zien is dat de stilste persoon aan het begin van de week, aan het eind van de week het hardst staat te hossen, het fanatiekst mee doet aan de spellen en er minstens tien nieuwe vrienden bij heeft!

De hele week gaat het erom dat jij je toekomstige medestudenten leert kennen. En dan niet alleen uit het eerste leerjaar. Nee, uit alle leerjaren. Zodat jij de eerste week dat je door de gangen van de Witte Dame loopt al meer dan 150 mensen kent. Ook gaan we zorgen dat jij de stad Eindhoven al een beetje beter kent zodat jij al weet waar de leukste terrasjes en kroegen zitten. Als allerbelangrijkste gaan we er natuurlijk voor zorgen dat je herinneringen opbouwt die jij je nog herinnert op het moment dat jij na vier jaar je diploma ondertekend.

Wij zijn studievereniging Topsy, niet te verwarren met een studentenvereniging. En wij gaan zorgen dat je naast jouw studie Toegepaste Psychologie dat extra zetje in je rug krijgt om alles uit je studie te halen. Na de introductieweek hoef je ons natuurlijk niet te missen, want wij organiseren door het jaar heen en ieder jaar weer allerlei feestjes en lezingen waar wij jou graag terug zien!


TOP-SY JE 20 AUGUSTUS!

Aanmelden voor Purple 2018

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zitten vol!

Studievereniging Topsy

Maak alvast kennis met de studievereniging van jouw opleiding

Maak kennis met ons

Purple introductieweek 2018: 20 t/m 24 augustus

#purple2018

Wij vinden het super leuk om te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons en misschien zie jij jezelf terug op onze social media kanalen!

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variƫrend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele foto- en videografen. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys