Praktische zaken

Kosten

De kosten voor de introductieweek bedragen € 125,-. Dit bedrag is inclusief alle maaltijden maar exclusief de consumpties die aan de bar te koop zijn tijdens de aankomst op maandag of tijdens de feestavonden. Ook de consumpties op woensdag (lunch) en donderdag (op het festival) zijn voor eigen kosten. Water is altijd gratis beschikbaar.

Verzekering

Tijdens de gehele introductieweek ben je verzekerd door Fontys.

Alcohol & Drugs

Sinds 1 januari 2014 is het schenken van alcoholhoudende drank aan jongeren onder de 18 jaar wettelijk verboden. Ben je nog geen 18 jaar? NIX geen alcohol. Zonder ID krijg je geen 18+ bandje. Verder is het niet toegestaan om zelf alcoholhoudende drank mee te nemen. Gebruik van drugs wordt niet getolereerd.

Eten en Drinken

Op maandag en dinsdag regelen we ontbijt en lunch voor je. Op maandag, dinsdag en woensdag zorgen we voor een avondmaaltijd. Op woensdag gaan we Eindhoven in, ontbijt en avondeten zal worden geregeld. Voor de lunch ben je aangewezen op de eetgelegenheden in Eindhoven.
Donderdag ben je de hele dag op het festivalterrein van Purple en daar vind je de bekende festivalsnacks. Uiteraard regelen we in de ochtend wel ontbijt voor je.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met diëten en allergieën. Heb je bijzondere wensen met betrekking tot het eten, geef deze door aan fhmg-svprick@fontys.nl

Heb je tijdens de introductieweek nog vragen over allergenen of andere bijzonderheden, stel deze gerust aan de begeleiding of een van de bestuursleden.

Medische Bijzonderheden

Diëten, medische bijzonderheden, heimwee en overige zaken die invloed kunnen hebben op de deelname aan de introductieweek kun je doorgeven aan fhmg-svprick@fontys.nl

Wij streven naar een onvergetelijke introductieweek voor iedereen en als we ergens rekening mee moeten houden doen we dat!

Restitutie introductiekosten

Heb je je opgegeven voor de introductie en blijk je toch niet te kunnen, geef dit dan minimaal 1 week van te voren door aan de studentenadministratie via: fhmg-studentenadministratie@fontys.nl. Na dit termijn is restitutie niet meer mogelijk. Indien je onverhoopt niet in staat bent aan de introductie deel te nemen, bv. door ziekte, krijg je (met een doktersverklaring) het betaalde bedrag retour. In andere gevallen wordt een bedrag van € 65,- in rekening gebracht wegens gemaakte kosten. 

Heb je een vraag over de introductieweek? Neem dan contact op me fhmg-studentenadministratie@fontys.nl