Programma Eindhoven

Maandag

Het thema voor deze introductieweek is: Expeditie Robinson, Jungle edition! en start om 13:30 uur bij De Hoof (De Hoof 18, 5712 LM Someren).
Studievereniging Prick en alle papa’s en mama’s ontvangen je in Someren. Je hoort dan bij welke groep jij ingedeeld bent en je waar jij en jouw groep tijdens de introductieweek slapen.
We beginnen met kennismakingsspellen, op deze manier leer jij jouw jaargenoten en papa’s en mama’s kennen! Onze masterchefs zorgen om 18:00 uur voor de maaltijd en als iedereen goed gegeten heeft, staat het eerste feest op het programma in onze geweldige feestkelder. Laat je beste dansmoves zien onder het genot van een drankje en de leukste muziek, verzorgd door een top DJ.

Sfeerafbeelding Fontys

Dinsdag

Om 10:00 uur staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Het programma is vandaag gevuld met spelactiviteiten gebaseerd op het thema van deze introductieweek: Expeditie Robinson, jungle edition. We blijven op onze locatie in Someren.
's Avonds staat de traditionele bonte avond op het programma. Iedereen mag zijn creatieve ideeën op het podium vertonen. Ook de bonte avond staat in het teken van het thema.
Neem daarom je gekste/leukste outfit mee naar de introductieweek zodat jij de show kan stelen, niks is voor ons te gek! Wees gerust: niets is verplicht en wij zullen de aftrap geven.
Na de bonte avond is er weer een geweldig feest.

Sfeerafbeelding Fontys

Woensdag: Leer jouw studie-stad kennen

Woensdagochtend mag je rustig bijkomen van de Bonte avond en het feest bij een lekker ontbijtje om 10:00 uur.
Om 12:30 vertrekken we met bussen naar Eindhoven om daar het programma verder te vervolgen. Wat dit programma precies inhoudt, houden we nog even geheim..
Wat maakt Eindhoven zo bijzonder? Wat is er te zien en te beleven? Wat mag je zeker niet missen? We laten het allemaal aan bod komen zodat jij je zo snel mogelijk thuis gaat voelen.
’s Avonds gaan de voetjes van de vloer in het uitgaansleven van Eindhoven. Vervoer van en naar Someren wordt door ons verzorgd.

Sfeerafbeelding Fontys

Vrijdag

We sluiten de vrijdag af met een vroeg ontbijt. Om 09:00 uur is het programma afgelopen.

Sfeerafbeelding Fontys