Praktische zaken

Eten en Drinken

Wij zullen gezamenlijk eten en drinken. Mochten er dieetwensen zijn, geef dit dan op tijd door via fhmg-svprick-t@fontys.nl. Wij zullen hier zo veel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Kosten van de introductie
De kosten voor de introductieweek bedragen € 125,-. Over te maken bij inschrijving.

Verzekering
Tijdens de gehele introductieweek ben je verzekerd door Fontys.

Alcohol/Drugs
Sinds 1 januari 2014 is het schenken van alcoholhoudende drank aan jongeren onder de 18 jaar wettelijk verboden. Ben je nog geen 18 jaar? NIX geen alcohol. Zonder ID krijg je geen 18+ bandje. Verder is het niet toegestaan om zelf alcoholhoudende drank mee te nemen of door te geven. Gebruik van drugs wordt niet getolereerd. Bij overtreding zul je de introductie moeten verlaten.

Medische Bijzonderheden
Diëten, medische bijzonderheden, heimwee en overige zaken die invloed kunnen hebben op de deelname aan de introductieweek kun je doorgeven aan:

PRICK-T (fhmg-svprick-t@fontys.nl).

Restitutie introductiekosten

Heb je je opgegeven voor de introductie en blijk je toch niet te kunnen, geef dit dan minimaal 1 week van tevoren door aan de studentenadministratie via: fhmg-studentenadministratie@fontys.nl. Na deze termijn is restitutie niet meer mogelijk. Als je onverhoopt niet in staat bent aan de introductie deel te nemen, bijvoorbeeld. door ziekte, krijg je (met een doktersverklaring) het betaalde bedrag retour. In andere gevallen wordt een bedrag van € 65 euro in rekening gebracht wegens gemaakte kosten. 

Wij streven naar een onvergetelijke introductieweek voor iedereen en als we ergens rekening mee kunnen houden, doen we dat!

Vrienden/Kennissen
Het is tijdens het programma niet de bedoeling vrienden uit te nodigen. Dit in verband met het overzicht en de verantwoordelijkheid van ons.