Sittard

Welkom op het Purple Platform. Vanaf nu vind je hier wekelijks nieuwe informatie over het begin van jouw studentenleven.

De hele zomer nemen we je mee op pad door de verschillende studentensteden en leggen we jou uit wat je kunt verwachten van je studententijd bij Fontys. Onze reporters trekken alle Fontyssteden door op zoek naar lokale hotspots, ze leggen uit wat je te wachten staat in jouw studentenhuis en gaan met ouderejaars in gesprek over de mooiste studentenverhalen. Kortom, genoeg om jou de zomer door te helpen en je voor te bereiden op de leukste jaren van je leven.

Purple TV 1 - Utrecht & Sittard

In Purple TV gaat Tim op bezoek bij studenten die studeren in één van de zeven Fontys steden.
Deze week trappen we meteen goed af met maar liefst twee steden: Utrecht & Sittard.
Tim wordt hartelijk welkom geheten en de studenten laten hem hún stad zien.
Benieuwd wat Utrecht & Sittard te bieden hebben? Snel klikken!

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Hoogtepunten in Sittard

Hey jij daar! Wij van de studievereniging Boaz van Fontys Pedagogiek in Sittard hebben de leukste plekjes van Sittard voor jullie gefilmd. We zijn op zoveel mogelijk toffe plekken geweest (tenminste, plekken die wij hartstikke tof vinden) om jullie een beeld te geven van onze stad. In deze aflevering nemen we jullie mee naar enkele toffe plekken in de stad. Zo nemen Sanne en Evi jullie mee naar complete boutique én gaan ze gezellig lunchen in het stadspark 🌳

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.