Jouw intro en kennismaking

Welkom bij FLOS! In de week van 24 tot 28 augustus 2020 maak je kennis met je medestudenten en leer je meer over de opzet van jouw opleiding. Ook weet je aan het einde van de week hoe je eerste lesweek er in grote lijnen uitziet. Net als het onderwijs, zal de introductieweek voor een deel in ons gebouw in Sittard plaatsvinden, maar ook een stukje online.

Hieronder vind je het tijdschema voor de introductieweek bij FLOS. Omdat we niet allemaal tegelijk in het gebouw mogen, hebben we de opleidingen verdeeld over tijdsloten tussen 9.00-17.00 uur. Zo zie je bijvoorbeeld dat de studenten Leraar Aardrijkskunde, Economie, Duits en Nederlands op dinsdag in het gebouw hun introductie hebben en op donderdag online activiteiten volgen. Studenten Leraar Geschiedenis, Engels, Natuurkunde en Wiskunde komen op woensdag naar Sittard voor hun kennismaking en nemen op vrijdag deel aan online activiteiten. Omdat we bij Fontys voor de online lessen werken met het programma Microsoft Teams, krijg je hier tijdens de introductie ook uitleg over. Je kunt je hier alvast registreren en de app op je laptop installeren.

Overzicht introductie in het schoolgebouw

TiijdDinsdag 25 augustusWoensdag 26 augustus
09.00-11.00 uAardrijkskundeGeschiedenis
11.00-13.00 uEconomieEngels
13.00-15.00 uDuitsWiskunde
15.00-17.00 uNederlandsNatuurkunde

Overzicht introductie online

TijdDonderdag 27 augustusVrijdag 28 augustus
09.00-10.00 uAardrijkskundeEngels
10.00-11.00 uDuitsWiskunde
11.00-12.00 uEconomieGeschiedenis
12.00-13.00 uNederlandsNatuurkunde

Extra activiteiten Fontys Purple

Vind je het leuk om naast de introductie van FLOS nog verder kennis te maken met het studentenleven in het algemeen én studenten van andere Fontys studies? Fontys Purple organiseert verschillende online activiteiten waar je zelf aan deel kunt nemen. Zo kun je opstaan met een fijne online workout, krijg je ontbijttips, kun je chillen met een online DJ, of meezingen en een drankje doen tijdens de Purple Cantus. Check de Purple Planner hieronder voor een overzicht van alle activiteiten.

#purple2020

Wij vinden het superleuk te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Volg Fontys Lerarenopleiding Sittard op Social Media

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

T-mobile

Gemeente Eindhoven