Introductiedagen Pedagogiek: Jij bent erbij!!!

Wij heten jou van harte welkom bij de opleiding pedagogiek! Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen! Daarnaast zijn de introductiedagen ook de perfecte manier om al je medestudenten te leren kennen. Daarom organiseert Fontys Pedagogiek Sittard samen met onze studievereniging BOAZ drie introductiedagen.

Reserveer 27, 28 en 29 augustus in je agenda!

Volg Fontys op Social Media

#purple2019

Wij vinden het super leuk om te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variƫrend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).