Jouw eerste studieweken

 • Programma eerste studieweken

  Startdata

  Het collegejaar start op maandag 31 augustus.

  Gedurende de eerste 2 weken zal er een bootcamp plaatsvinden waarin we kennis maken met elkaar, de opleiding en de pedagogiek. Precieze data en locaties worden later op deze site bekend gemaakt. In week 3 (de week van 14 september) ga je de hele week naar je individuele werkplek. Stem dit goed af op je werkplek!

  Breng zelf drinken/eten mee, de kantine op onze lesplaats is nog niet open ivm de corona maatregelen. Wel zijn er warme dranken beschikbaar in de koffiemachines, en kun je gebruik maken van de automaten voor fris en snacks.

  Let op: Vergeet niet de opdracht te maken ter voorbereiding op de bootcamp.

  Groepsindeling

  De groepsindeling wordt in de eerste schoolweek bepaald. 

 • Studievereniging Boaz

  S.V. BOAZ, de studievereniging van Fontys Hogeschool Pedagogiek Sittard

  Boaz organiseert activiteiten zoals de introductie week, het Gala, interessante lezingen en diverse andere activiteiten. Wij zijn als studievereniging ook benaderbaar voor vragen over de studie. De eerste weken komt heel veel op je af. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over de opleiding, dan is het fijn om te praten met huidige studenten. Hiervoor biedt BOAZ mogelijkheden door studentencontact te bevorderen. Wil je op de hoogte blijven van alles wat georganiseerd wordt en andere mogelijk interessante studiegerelateerde zaken, volg ons dan op Facebook.