Jouw intro en kennismaking

Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een introductieweek die deel fysiek en deels online plaatsvindt.

Je maakt kennis met je klasgenoten met wie je de komende jaren veel gaat samenwerken en je leert tijdens je introductieweek ook je opleiding en Fontys kennen. Ook maak je kennis met de stad waar je de komende jaren vele uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook ter ontspanning zoals sportactiviteiten, verenigingen en natuurlijk ook iets voor de gezellige uurtjes.

Purple introductieweek 2020: 24 t/m 28 augustus

Volg Pedagogiek op Social Media

#purple2020

Wij vinden het superleuk te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Aanvullende informatie

Wij van studievereniging Boaz zijn druk bezig om voor jullie een té gekke introductieweek te organiseren! Helaas zal deze week er heel anders uit gaan zien dan de afgelopen jaren. Door de coronacrisis mogen wij namelijk niet met z’n allen bij elkaar komen, maar niet getreurd! Dit houdt ons zeker niet tegen om er een geweldig feestje van te maken!

Samen met Fontys Purple hebben wij een heleboel toffe activiteiten voor jullie in petto. Van een bingo tot een cocktailworkshop en van koken tot een bierproeverij. Kortom: genoeg leuks voor iedereen. En dat allemaal online! In de Purple planner vind je alle activiteiten die in de intro week zullen plaatsvinden! Indien er geen link in de activiteit staat, nodigen we je zelf voor de betreffende activiteit uit via MS Teams om deel te nemen.

WAAROM JE MEE MOET DOEN MET DE INTRODUCTIEWEEK?!
• Je leert je studiegenoten kennen (op een té gekke manier)
• Je maakt kennis met de opleiding (!!!!)
• Je leert de studievereniging kennen
• En je maakt kennis met de docenten die werkzaam zijn op de locatie.

KORTOM: EEN WEEK DIE JE NIET WIL MISSEN.

En vergeet ons zeker niet te volgen op Instagram en/of Facebook, wij delen namelijk genoeg om jullie meer in de juiste stemming te krijgen.
Instagram: @svboaz
Facebook: s.v. boaz

Hopelijk zien we jullie in de week van 24 t/m 28 augustus!

Liefs, Boaz

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

T-mobile

Sfeerafbeelding Fontys

Partners

Gemeente Eindhoven

Sfeerafbeelding Fontys

Gemeente Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys

Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Partners

Gemeente Eindhoven

Sfeerafbeelding Fontys

Gemeente Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys