Bestel en vraag aan

Je rooster en cijfers inzien? Installeer je Fontys Studentenapp!

In de Fontys Studentenapp vind je je rooster, cijfers en het Fontys Nieuws.
Je kunt de app vinden in de App Store of in de Google Play Store onder de naam Fontys Student.

• Gratis software: office 365 en virusscanner

Gratis office 365

Alle studenten van Fontys hebben recht op het Office 365 pakket. Je kunt gebruik maken van de online versie. Maar je kunt het pakket ook downloaden op jouw verschillende devices, zoals je laptop en je smartphone.

We adviseren je dringend om gebruik te maken van het Office 365 pakket. Je leest precies wat je moet doen in de handleiding die we op de Fontysportal hebben geplaatst. Gebruik de inloggegegevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi)

Internet Security en Virusscanner gratis

Bescherm je device tegen virussen en Internet Security! Je kunt voor 1 apparaat (Windows, iOs of Android) de virusscanner F-Secure Safe gratis downloaden bij Surfspot.

Kies bij inloggen voor MBO, HBO en WO en log in met je inloggevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi).

Waarom Office 365?

• Veilige opslag voor je Fontys studiemateriaal.
      • Als je internetverbinding hebt, kun je bij je spullen.
      • Je kan er met alle apparaten terecht, als het maar een browser aan boord heeft.
      • Je OneDrive is 1 TB groot, en biedt synchronisatie software voor je privĂ© laptop of desktop.
      • Legaal en gratis Office 2016 installeren op wel 10 apparaten.
      • Bijna elk onderdeel van Office365 heeft een aparte app, zoek maar eens in de store van je mobiele apparaat.
      • Je kunt gebruik maken van de Fontys cloudomgeving zolang je hier studeert.