Jouw intro en kennismaking

Intro en kennismaking

We zullen je na 16 augustus via deze pagina op de hoogte brengen van de geldende coronamaatregelen en het testbeleid tijdens de introductie.

Je studiejaar start op dinsdag 24 augustus 2021. Normaliter starten we samen met zijn allen tegelijk, echter zijn we door de coronacrisis gebonden aan een maximaal aantal personen. Op basis van jouw achternaam hebben wij de volgende verdeling gemaakt:

Achternaam A t/m K

Om 09:00 uur verzamelen buiten vóór de ingang van het schoolgebouw, Mgr. Claessensstraat 4, Sittard. Gezamenlijk lopen we dan naar ’t Forum Theater.

Achternaam L t/m Z

Om 12:00 uur verzamelen buiten vóór de ingang van het schoolgebouw, Mgr. Claessensstraat 4, Sittard. Gezamenlijk lopen we dan naar ’t Forum Theater.

Tijdens de introductieweek leer je elkaar kennen. Op dinsdag krijg je voornamelijk belangrijke informatie over de opleiding, op woensdag en donderdag wordt het programma (van 09.00 tot 17.00 uur) verzorgd door de introductiecommissie, waarin veel ruimte is voor sport en spel.

Meenemen

Om het jullie makkelijker te maken met inpakken, hebben we een checklist gemaakt.

Sportdag (woensdag of donderdag)

Wij zorgen voor een lunchpakket gedurende de sportdag.

• Sportkleding (aanhebben)
  • Sportschoenen (aanhebben)
  • Bij slecht weer regenjas/paraplu
  • Legitimatiebewijs

Stadswandeling

• Stevige (wandel)schoenen
  • Lunchpakket en drinken
  • Bij slecht weer regenjas/paraplu
  • Legitimatiebewijs

Reglement

• Tijdens de introductieweek is er een programma. Mocht je wegens lichamelijke klachten niet mee kunnen doen, laat ons dit tijdig weten via de mail.
  • Het is niet toegestaan om de locatie te verlaten. Mocht er iets voorvallen, vraag dan toestemming aan de kampcrew om de locatie te verlaten.
  • Gooi je eigen afval weg in de daarvoor bestemde afvalbakken. Samen houden we het schoon!
  • Houdt rekening met de richtlijnen omtrent corona en volg aanwijzingen van de crew op.
  • Roken is verboden in en rond het gebouw en op de sportvelden.
  • Het is tijdens de introductie niet toegestaan om alcoholische dranken te gebruiken en/of bij je te hebben.

Waardevolle spullen
Tijdens de introductie ben je zelf verantwoordelijk voor je waardevolle spullen. Denk goed na over wat je wel en niet meebrengt!

Legitimatie
Tijdens de introductie ben je verplicht om je te allen tijde te kunnen legitimeren. Breng dus je legitimatiebewijs mee.

Vegetarisch
Eet je vegetarisch? Geen probleem! Meld dit via de mail (kampcommissie@outlook.com). Wij kunnen er dan voor zorgen dat er alternatieve voedingswaren aanwezig zijn.

Medicijnen/allergieën
Gebruik je medicijnen of heb je een allergie? Neem daarvoor de bestemde medicijnen en middelen in voldoende hoeveelheid mee tijdens de introductie.

Ziekte/ beperking
Het kan zijn dat een ziekte of beperking invloed heeft op je deelname. Meld dit via de mail (kampcommissie@outlook.com), zodat wij er rekening mee kunnen houden.

AVG
Wegens de privacywet willen we je vragen om toestemming m.b.t. het plaatsen van foto’s van jou op Facebook. Mag dit niet? Meldt dit dan tijdens de eerste introductiedag bij een van de introdocenten of studenten (herkenbaar door de kamppolo). We plaatsen foto’s van de introductie op onze dNP-Facebook en Instagram. We houden hierbij rekening met de eventuele toestemming die jij hiervoor hebt gegeven in je aanmelding.