Jouw studentenkaart aanvragen

De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

• om te printen en te kopiëren
  • voor het lenen van materialen

Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

Hoe te verkrijgen?

Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond.

Let op: hiervoor heb je je Fontys inlog-gegevens nodig. Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen.

STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)

STAP 2. Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

Parkeren

Om onze locaties goed bereikbaarheid te houden is een aantal van onze campussen (o.a. Sittard, TF, Rachelsmolen) voorzien van slagbomen. Als student kun je gratis op deze campussen parkeren. De slagbomen openen door middel van je Fontys pas of kentekenregistratie. Je kunt je kenteken hier registreren.

Parkeren in Sittard

De slagbomen in Sittard openen door middel van je Fontys studentenkaart of kentekenregistratie. Ook betaal je door middel van je Fontys studentenkaart. Zodra je de kaart in je bezit hebt, kun je deze opwaarderen en je kenteken registreren. Parkeren kost € 1,- per dag. Wanneer je je Fontys studentenkaart nog niet hebt ontvangen of opgewaardeerd, kun je een kaartje trekken bij de slagboom en beneden in de parkeergarage betalen.

• Voorbeeld mail inloggegevens

Nadat je je hebt aangemeld bij 1 of meer opleidingen bij Fontys maken we een account voor je aan. Hierover ontvang je vrij snel na je aanmelding een mail.

Het account bestaat onder meer uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wij adviseren je om de mail hierover goed te bewaren. Als je met de opleiding gaat starten heb je de gegevens uit de mail nodig.

Afzender mail: no-reply@fontys.nl

Onderwerp mail: Fontys account creatie/creation