Jouw eerste studieweek

• Programma eerste studiedag

De introductieweek (Mgr. Claessensstraat 4 te Sittard) voor leerjaar 1 start op maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september 2020.
    Tijdens deze eerste week krijg je allerlei belangrijke informatie over de opleiding. De eerste drie weken staan eigenlijk volledig in het teken van kennis maken. Met je medestudenten, met je docenten maar ook met de omgeving waarin je je studie zult gaan volgen.

Normaal gesproken ga je tijdens de introductie van je opleiding met alle eerstejaarsstudenten op kamp. Door de corona crisis (COVID-19) is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Super jammer natuurlijk, maar we zullen er op een andere manier voor zorgen dat de introductie onvergetelijk wordt!

Alle aankomende studenten ontvangen in juli per e-mail de startinformatie met daarin alle benodigde informatie.