FAQ

Wat houdt de Fontys CE Digital Business Concepts Introductieweek in?

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus word jij, als nieuwe ACI student, ondergedompeld in het leven van onze 'creative academy'. Wij nemen je mee op avontuur. Je zal kennis maken met je nieuwe studiegenoten en de stad waar het de komende jaren allemaal gaat gebeuren voor jou. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. We hebben de beste gidsen uit de regio voor je geregeld. Echte locals die jou de ins én outs van het mooie Brabantse Tilburg laten zien.

Mag ik met meerdere personen in één tent slapen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je slaapplaats. Als je met een andere student samen in één tent wilt overnachten is dat geen probleem. In verband met de hoeveelheid ruimte op het campingterrein is het niet mogelijk om tenten groter dan tweepersoonstenten mee te nemen.

Moet ik op het terrein blijven slapen?

Wanneer je deelneemt aan de introductieweek, ben je verplicht om op het terrein te overnachten. Het is dus niet de bedoeling dat je ergens anders een verblijfplaats gaat zoeken.

Wat is er inbegrepen bij het ticket?

● Ontbijt voor de hele week: wij zorgen elke ochtend voor een goed ontbijt op de Fontys ACI Introductiecamping.
● Diner voor maandag en dinsdag (Foodcourt en BBQ).
● Purple Festival: De donderdag tijdens de Fontys ACI Introductieweek vindt het Purple Festival plaats op de Spoorzone in Tilburg. Dit festival is bij de ticketprijs inbegrepen. Je gaat hier op je eigen fiets naartoe.

Activiteiten gedurende de week: Geniet van leuke feestjes en activiteiten waarbij je je medestudenten beter leert kennen. Bij het programma vind je hier meer informatie over.

Ben ik verplicht om te komen?

De introductie is heel zinvol voor aankomende studenten. Je leert je medestudenten kennen en daardoor vind je straks makkelijker je weg. De introductie is een onderwijsonderdeel waar je belangrijke informatie over de opleiding krijgt. Daarom rekenen we op je komst en deelname.

Ik ben nog geen 18. Mag ik toch alcohol?

Nee, je mag alleen alcoholische dranken kopen wanneer je een speciaal 18+-bandje om hebt. Deze krijg je op vertoon van je legitimatie. Jouw papa of mama én de beveiliging zien erop toe dat je niet illegaal alcoholische dranken nuttigt.

Wordt er rekening gehouden met dieetwensen/allergieën?

We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden. We kunnen dit echter niet garanderen voor alle aangeboden maaltijden.

Mag ik alcohol of drugs meenemen?

Nee, beide zijn niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd. Indien je betrapt wordt met alcohol (zelf meegebracht) of drugs word je onmiddellijk van het terrein verwijderd en is jouw deelname aan Purple beëindigd.

Kom ik mijn foto straks tegen op social media?

Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Zijn de introducties van alle opleidingen hetzelfde?

Nee, op maandag en dinsdag heeft iedere opleiding een eigen programma. De ene opleiding heeft een inhoudelijk programma op de campus en de andere opleiding heeft een programma op een externe locatie. Op woensdag hebben alle Tilburgse opleidingen een stadsprogramma in het centrum van Tilburg. Op donderdag is het Purple Festival. Klik in de navigatie van deze pagina op de desbetreffende dag om het programma per dag te zien.