Programma Fontys Communicatie IEMES Introductieweek

Laat je 5 dagen lang onderdompelen in de wereld van Communicatie IEMES bij Fontys Academy for Creative Industries. Maak kennis met je nieuwe studiegenoten én de stad waar het de komende jaren allemaal gaat gebeuren voor jou. Blok nú maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus in je agenda en zorg dat je bij deze geweldige ACI introductieweek van Communictie IEMES bent. Heb je na het bezoeken van deze site nog vragen over de week zelf? Mail dan met de Fontys ACI Introductiecommissie via dit mailadres: aciintro@fontys.nl. We helpen je graag op weg naar onze top intro.

Wat is er inbegrepen bij het ticket?

• Ontbijt - wij verzorgen elke dag een heerlijk ontbijtje op de Fontys ACI Introductiecamping.
  • Diner - op maandag en dinsdag bieden wij je een super gezellig diner aan (Foodcourt en BBQ).
  • Purple Festival: jij mag met je ticket gratis naar het Purple Festival op de Spoorzone in Tilburg! Dit festival vindt plaats tijdens de Fontys ACI Introductieweek . Je gaat hier met je eigen fiets naartoe.
  • Activiteiten gedurende de week: natuurlijk is je ticket ook bedoelt om te genieten van de leuke feestjes en activiteiten die we organiseren. Zo leer je tenslotte je medestudenten kennen. In het programma vind je hier meer informatie over.

Aankomst op de camping
Friet & snack
Kick-off party Club Smederij

Ontbijt
Fietstour
Activiteitenmiddag
BBQ
Purple campingfeest

09:30-10:00 Ontbijt
10:00-12:00 Opruimen, afscheid nemen, afspraken maken met al je nieuwe vrienden en dan kun je eindelijk vertrekken

• Programma woensdag

10:30-11:00 Ontbijt

11:00-14:00 TBA

Stadsdag

#CLUBACI studiofeest

• Purple festival 2019 - festival info

Purple Festival

Op donderdag sluiten we de Fontys-introductieweek groots af met het Purple Festival: een mainstage met diverse artiesten, verschillende area’s, food & beverage corners en surprise acts. Kies zelf of je met je medestudenten gaat feesten, wat actiefs gaat doen, lekker gaat eten en drinken, loungen of meezingen. Purple Festival biedt voor ieder wat wils. Het Purple festival vindt plaats in de Spoorzone in Tilburg.

Vervoer

Start je je opleiding niet in Tilburg? Dan word je met speciale bussen van en naar het Purple Festival gebracht. Dit kost je niks. Meer informatie over de tijden en opstapplaatsen krijg je via de contactpersoon van je opleiding.

Line up

De line up wordt binnenkort bekend gemaakt, op de hoogte blijven? Check het evenement op Facebook en zet jezelf op aanwezig.