Programma

Binnenkort begin je aan je nieuwe opleiding tot docent of designer en dat moet gevierd worden! Wij zijn de Intro, een groep studenten van de opleidingen ABV en ArtCoDe en wij organiseren ieder jaar een introductiekamp voor onze nieuwe studenten. Dit jaar doen we dat samen met de officiële introductieweek van Fontys: de Purple week. We doen tijdens deze week mee aan een aantal Fontys brede Purple activiteiten waar je ook studenten van andere opleidingen ontmoet, maar daar omheen hebben wij een eigen flitsend programma voor de beeldende studenten! We gaan geweldige spellen en activiteiten doen die wij als artsy kunststudenten voor jullie hebben bedacht. Het thema van dit jaar is: ‘Geklungel in de Jungle’. Wat dat inhoudt mag je zelf invullen, dus doe maar lekker wild.

Dit kamp is allesbehalve een ontgroeningkamp! Ons idee van de introweek is gewoon samen een leuke tijd hebben en kennismaken met andere studenten van jouw nieuwe school. Niets is verplicht en iedereen moet zich op zijn gemak kunnen voelen. Tijdens deze week vol creativiteit, feest en genieten leer je op een gezellige manier je toekomstige medestudenten kennen. Ook zal je de docenten al kort ontmoeten bij een gezamenlijke kennismaking. Ze blijven maar voor even, dus dat is fijn!

Het kamp zal plaatsvinden van 26 tot 30 augustus. We hebben elke dag een leuk programma en je zult iedere nacht bij ons op de Fontys camping slapen in een super de luxe tent. Deze tijdelijke Purple camping wordt door Fontys ingericht op een weiland vlak bij Tilburg en voor alle basisvoorzieningen en veiligheid wordt gezorgd. Deelname aan deze introductieweek kost 65 euro. Voor dat bedrag mag je meedoen aan het hele programma, krijg je een plekje in de tent, een mooi kampshirt en één avond een diner. Verder is eten en drinken de rest van de week voor eigen rekening, hier is wel rekening gehouden dat wij studenten zijn.

Kortom, het wordt een week vol verrassingen en een hele boel genieten. Als je wil feesten, ga feesten. Als je wil chillen, ga chillen. Als je wil douchen, ga alsjeblieft douchen.

Hopelijk zien wij jou die week! Tot dan!

LEES HIER HOE JE JE KUNT AANMELDEN