ISSD (ICT Studenten Service Desk)

De ISSD is de helpdesk voor studenten en medewerkers van FHICT. Je kunt hier terecht voor de eerstelijns ondersteuning bij computerproblemen. Buiten de helpdesk verzorgt de ISSD de uitleen van onderwijsmateriaal. Denk hierbij aan camera’s, MacBooks en Hololenzen. De ISSD is elke werkdag geopend van 8:30 tot 17:00.

In de eerste lesweek van het jaar vinden er Rock & Roll sessies plaats. Tijdens een Rock & Roll sessie gaan de medewerkers van de ISSD samen met de collega’s van de tweedelijns ondersteuning de klas in om de nieuwe studenten te helpen met de IT voorzieningen van Fontys. Denk hierbij aan het instellen van WiFi, uitleg over de gebruikte systemen en de regels voor het gebruik van het netwerk.

Meer informatie?

Neem contact op met ISSD:
Locatie: Tilburg
Gebouw P2, Ruimte 1.05