Mijn intro

Onderstaande informatie over de Purple introductieweek betreft studiejaar 2019-2020. De nieuwe informatie over de Purple introductieweek studiejaar 2020-2021 volgt medio juni 2020. Kijk hieronder wat je kan verwachten aan het begin van komend studiejaar.

Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een knallende introductieweek, die volledig in het teken staat van kennismaken.

Je maakt kennis met je klasgenoten met wie je de komende jaren veel gaat samenwerken. Maar je leert tijdens je introductieweek ook veel mensen kennen die een andere studie volgen. Ook maak je kennis met de stad waar je de komende jaren vele uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook ter ontspanning voor gezellige uurtjes in bijvoorbeeld de horeca.

Purple introductieweek 2019: 26 t/m 30 augustus 2019

Volg FLOT op Social Media

De film op woensdag wordt mogelijk gemaakt door Pathé Tilburg.

Sfeerafbeelding Fontys

Aanmelden voor Purple 2019

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Kosten

#purple2019

Wij vinden het super leuk om te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

T-mobile

Sfeerafbeelding Fontys

Partners

Gemeente Eindhoven

Sfeerafbeelding Fontys

Gemeente Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys