Inschrijfvoorwaarden

Inschrijfvoorwaarden

Om te kunnen starten met de opleiding dien je vóór 1 september 2020 te voldoen aan alle inschrijfvoorwaarden. Om de status van je inschrijving te bekijken, bezoek dan de pagina onder het kopje ‘Statusoverzicht inschrijving’. In het overzicht kun je zien aan welke inschrijfvoorwaarden is voldaan.

In verband met de verwerkingstijd dien je de ontbrekende gegevens/documenten uiterlijk 24 augustus 2020 aan te leveren bij bureau Studentzaken.

Een gewaarmerkt kopie van de vooropleiding (diploma + cijferlijst) kun je per post sturen naar:

Fontys Lerarenopleiding Tilburg 
T.a.v. Inschrijvingen (postvak B0.88)
Antwoordnummer 454
5000 VB Tilburg (Een postzegel is niet nodig)

Benodigde inschrijfdocumenten kun je op afspraak ook laten waarmerken bij de balie van het bureau Studentzaken in ruimte D1.13 (Mollergebouw). Kijk voor de openingstijden bij het kopje 'Contact' (voorlopig gesloten tot 31 augustus 2020). Tijdens de lessen op de introductiedag vindt er een controle van de inschrijving plaats. Om deel te kunnen nemen aan de lessen, dien je tijdens de eerste twee weken van het studiejaar in het bezit te zijn van een ‘bewijs van inschrijving’; een inschrijfbewijs waarmee je aan kunt tonen dat je inschrijving compleet is. Een bewijs van inschrijving krijg je toegestuurd nadat de inschrijving via Studielink is voltooid.