FAQ

Deelname

Ben ik verplicht om te komen?

De introductie is erg zinvol voor aankomende studenten. Je leert je medestudenten kennen en daardoor vind je straks makkelijker je weg. Hoe fijn is het als je al veel mensen kent op je eerste collegedag! We verwachten dat alle studenten deelnemen. Verplicht is het echter niet.

Kom ik bij studenten in een groepje die straks ook in mijn klas zitten?

De klasindeling wordt pas bekend op de eerste collegedag. Je zult in een groepje zitten met studenten van je eigen opleiding.

Kan ik ook één dag of dagdelen meedoen?

Nee, vanwege het karakter van de introductieweek (alle spellen en programma-onderdelen vinden plaats in vaste groepjes) is het niet mogelijk dat je een losse dag langskomt.

Mag ik als deeltijder ook meedoen?

Nee, de introductieweek is gericht op voltijders. Het is wel mogelijk om naar het Purple Festival te komen. Meer informatie vind je hier. NIEUWE LINK!!!!!

Eten & drinken

Mag ik mijn eigen eten en drinken meebrengen?

Nee, op de camping mag je geen eigen eten en drinken meebrengen. Ook tijdens het festival op donderdag (14:00-22:00u) is eigen eten en drinken niet toegestaan. Je wordt hierop gecontroleerd bij binnenkomst. Op het festival kun je tegen een schappelijke prijs eten en drinken kopen. Deze betaal je met muntjes.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Op het inschrijfformulier kun je je dieetwensen kenbaar maken. We proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. We kunnen dit echter niet garanderen voor alle aangeboden maaltijden. Voor personen met specifieke dieetwensen bestaat de mogelijkheid meegebrachte maaltijden in een koelkast te bewaren. Indien je hier gebruik van wilt maken, willen we je vragen dit vooraf aan te geven per e-mail naar purpleflot@fontys.nl.

Ik ben nog geen 18. Mag ik toch alcohol?

Nee, je mag alleen alcoholische dranken kopen wanneer je een speciaal 18+-bandje om hebt. Studenten die 18 jaar of ouder zijn, ontvangen deze op vertoon van hun legitimatie. Jouw papa of mama én de beveiliging zien erop toe dat je niet illegaal alcoholische dranken nuttigt.

Ik houd juist niet zo van alcohol. Val ik dan buiten de boot?

Nee, zeker niet! Er zijn genoeg studenten die weinig tot geen alcohol drinken. Dat is ook niet het doel van onze introductie. We bieden een toffe week aan waarbij nieuwe studenten elkaar leren kennen. Voor de een hoort daar een biertje of een wijntje bij en voor de ander niet.

Camping

Waar kan ik de camping vinden?

We overnachten op de Purple Camping de Walhoeve in Goirle

Kan ik mijn auto ergens parkeren?

Helaas, er is te weinig ruimte bij de camping om auto's te kunnen parkeren. Je kunt je wel weg laten brengen door iemand met een auto. Voor een Kiss en Ride laat je je afzetten op de parkeerplaats van Fontys Tilburg, Stappegoorweg 229, vanaf daar staat duidelijk aangegeven hoe je met de fiets bij de camping komt. Houd er rekening mee dat je écht een fiets nodig hebt tijdens de introductie.

Moet ik perse overnachten op de camping?

Het is niet verplicht om te overnachten, maar we vinden het wel gezellig en voor het overzicht is het fijn wanneer iedereen blijft slapen. Voor jezelf is het ook leuker. Je leert je medestudenten beter kennen en je hoeft niet heen en weer te pendelen. Indien je echt niet wilt blijven slapen, geef dit dan aan ons door (na je aanmelding) via purpleflot@fontys.nl. Niet overnachten heeft geen invloed op de prijs voor deelname.

Mag ik mijn stereo meenemen om muziek af te spelen?

Nee, dit is niet toegestaan. Je mag wel een eigen muziekinstrument (onversterkt) meenemen om muziek mee te maken.

Is er overal stroom aanwezig?

Nee, er is niet overal stroom aanwezig. Tip: neem een powerbank mee.

Mag ik alcohol of drugs meenemen?

Nee, beide zijn niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd. Indien je betrapt wordt met alcohol (zelf meegebracht) of drugs word je onmiddellijk van de camping verwijderd en is jouw deelname aan Purple beëindigd.

Mag ik overal roken?

Op de camping mag je alleen roken binnen de speciale rookzone. Open vuur is nergens toegestaan.

Foto's en video's

Kom ik mijn foto straks tegen op social media?

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je ermee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

Inschrijving

Hoe moet ik betalen?

Begin juli ontvang je een iDEAL betaalverzoek. Een andere betaalwijze of betalen in termijnen is niet mogelijk.

Waar vul ik alle andere gegevens in, zoals mijn dieetwensen?

Bij je inschrijving kan je in het formulier aangeven wat je dieetwensen zijn.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
- Bij annuleren vóór 27 juli wordt het bedrag gerestitueerd.
- Bij annuleren vanaf 27 juli t/m 3 augustus wordt de helft gerestitueerd.
- Bij annuleren vanaf 4 augustus vindt geen restitutie plaats.