Statusoverzicht inschrijving

Allerlei belangrijke informatie over de start van jouw studie.

Hieronder vind je alle informatie rondom de status van jouw aanmelding/inschrijving en de verbinding met FLOT vooruit.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met inschrijvingenflot@fontys.nl, bel met 08850-74288 of stuur een Whatsapp naar 06-41622446.

 • Status inschrijving

  Om de status van de inschrijving te kunnen bekijken log je op de portal in met de Fontys inloggegevens.

  Bekijk via deze link de status van jouw inschrijving.

 • Aanmelding nog niet compleet?

  Om te kunnen starten met de opleiding dien je vóór 1 september 2020 te voldoen aan alle inschrijfvoorwaarden. Om de status van je inschrijving te bekijken, bezoek dan de pagina onder het kopje ‘Statusoverzicht inschrijving’. In het overzicht kun je zien aan welke inschrijfvoorwaarden is voldaan.

  In verband met de verwerkingstijd dien je de ontbrekende gegevens/documenten uiterlijk 24 augustus 2020 aan te leveren bij bureau Studentzaken.

  Een gewaarmerkt kopie van de vooropleiding (diploma + cijferlijst) kun je per post sturen naar:

  Fontys Lerarenopleiding Tilburg 
  T.a.v. Inschrijvingen (postvak B0.88)
  Antwoordnummer 454
  5000 VB Tilburg (Een postzegel is niet nodig)

  Benodigde inschrijfdocumenten kun je op afspraak ook laten waarmerken bij de balie van het bureau Studentzaken in ruimte D1.13 (Mollergebouw). Kijk voor de openingstijden bij het kopje 'Contact' (voorlopig gesloten tot 31 augustus 2020). Tijdens de lessen op de introductiedag vindt er een controle van de inschrijving plaats. Om deel te kunnen nemen aan de lessen, dien je tijdens de eerste twee weken van het studiejaar in het bezit te zijn van een ‘bewijs van inschrijving’; een inschrijfbewijs waarmee je aan kunt tonen dat je inschrijving compleet is. Een bewijs van inschrijving krijg je toegestuurd nadat de inschrijving via Studielink is voltooid.

 • Need to Know
  In de eerste weken van de studie ontvang je via 'FLOT Vooruit' alle need-to-know informatie die je mogelijk nodig hebt voor het verdere verloop van je studie.
  Klik op deze link (beschikbaar vanaf eind augustus) om rechtreeks naar de informatie op de portal te gaan.