Studiekeuzecheck

De Studiekeuzecheck zorg ervoor dat we je bij jouw start direct begeleiding op maat bieden, wat jouw kans op studiesucces vergroot. Dit begint met het invullen van een vragenlijst (ong. 30 minuten) waarin je getest wordt op persoonlijkheidskenmerken, interesse, motivatie en studieaanpak. Nadat we van jou de ingevulde vragenlijst hebben ontvangen, nemen we binnen vier weken contact met je op. Bij het contactmoment dat hierop volgt maken we een onderscheid tussen voltijd en deeltijd studenten.

Voltijd

Je bent uitgenodigd voor de matchingsochtend op onze leslocatie op vrijdagochtend 7 juni 2019, 10.00-12.00 u.

Tijdens de matchingsochtend maak je kennis met andere studenten en met de opleiding. We gaan met je in gesprek over het beeld dat je hebt van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld en van de beroepen waar wij voor opleiden. Je maakt kennis met de studieloopbaanbegeleider van de propedeuse die je meer vertelt over de studie en met name het eerste studiejaar. Verder zullen leden van de studievereniging, Ad interim, vertellen over de activiteiten die zij organiseren en over de introductie in augustus.

Na afloop van de ontmoetingsdag krijg je op grond van je de ingevulde vragenlijst en onze kennismaking met jou een advies met betrekking tot je studiekeuze. We rekenen op je komst. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk.

Adres:
Nieuwegracht 65
3512 LG Utrecht

Deeltijd

Je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Als dat contactmoment is geweest, krijg je binnen tien werkdagen een advies over je studiekeuze. Dit advies is bedoeld om jou zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een studiekeuze. De gegevens worden ook gebruikt om je goed te begeleiden bij de start van je studieloopbaan. Het advies is niet bindend; jij bepaalt uiteindelijk zelf je studiekeuze.