Mijn intro

Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een knallende introductieweek, die volledig in het teken staat van kennismaken.

Paklijst:

• ID-kaart
  • Gehele set extra kleren
  • Paarse kleren zijn altijd goed (voor het Fontys-purple-gevoel)
  • Studentenkaart (als je die al binnen hebt; aan te vragen via www.fontys.nl/fontyskaart)
  • En enthousiasme

Je maak kennis met je studiegenoten met wie je komende jaren veel gaat samenwerken en de docenten waaronder je studieloopbaanbegeleider. Maar je leert tijdens je introductieweek ook studenten uit andere hogere jaren kennen en andere Fontys studenten door het hele land. Contacten die je tijdens je studie of in je latere carrière van pas kunnen komen. Misschien sluit je wel vriendschappen voor het leven. Je krijgt tips and trics om soepel van start te kunnen gaan met je studie. Plus je maakt je kennis met de stad waar je de komen jaren vele uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook ter ontspanning voor gezellige (tussen)uurtjes, in bijvoorbeeld de horeca.

De grote afsluiter van de intro is op donderdag: het Purple Festival! Met de trein gaan we samen vanuit Utrecht naar Tilburg. Een fantastisch festival waar nog lang over nagepraat wordt.

* Ga je bij ons in deeltijd studeren? Dan vragen we je alleen dinsdag 27 augustus naar de introductie te komen

*Dinsdag 27 augustus:

Om 10.30 uur starten we met het ontvangst op onze locatie: Nieuwegracht 65, Utrecht. Je studieloopbaanbegeleiders en de studievereniging Ad Interim zal zich voorstellen. Daarna krijg je een rondleiding door het gebouw en maak je kennis met de mentoren dmv een spel. Na de gezamenlijke lunch is het tijd voor wat praktische informatie. We gaan daarna naar buiten voor een speurtocht door het mooie Utrecht. Rond 17.30 uur is het tijd voor het avondeten, waarna je jezelf kunt bewijzen op de bowlingbaan. Mocht je nog energie over hebben dan telt Utrecht vele kroegen waar de dag afgesloten kan worden.

*Woensdag 28 augustus:

Na het ontbijt om 10.30 uur (hopelijk in het zonnetje aan onze gracht) zul je de waterwegen van Utrecht verder gaan verkennen. Na een lunch bereik je het hoogtepunt van de dag; we gaan de DOM toren beklimmen, waaroor je het meest spectaculaire uitzicht over Utrecht te zien krijgt. Later in de middag neemt Ad Interim het over voor een studieinhoudelijk uitje in de stad.

*Donderdag 29 augustus:

Vandaag staat het spectaculaire Purple Festival op het programma. We gaan met de trein en verzamelen rond de middag. Vorig jaar was het echt een geweldig festival en waren we er met een grote groep. Dat zou voor dit jaar weer super zijn.

• Aanmelden introductie FHTL 2019