Jouw intro en kennismaking

Sfeerafbeelding Fontys

Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een introductieweek die deel fysiek en deels online plaatsvindt.

Je maakt kennis met je klasgenoten met wie je de komende jaren veel gaat samenwerken en je leert tijdens je introductieweek ook je opleiding en Fontys kennen. Ook maak je kennis met de stad waar je de komende jaren vele uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook ter ontspanning zoals sportactiviteiten, verenigingen en natuurlijk ook iets voor de gezellige uurtjes.

Purple introductieweek 2021: 23 t/m 27 augustus

Alternatieve scenario's

Doordat corona toch nog steeds speelt in ons land houden wij rekening met andere scenario’s. Wanneer de besmettingen nog meer oplopen, kunnen wij helaas niets anders doen dan de introductieweek online aan te bieden. Maar niet getreurd, wij maken er dan alsnog het beste van! Je leert je klasgenoten kennen, krijgt alvast voldoende informatie om je eerste week van school tot een succes te maken en je leert docenten van de opleiding kennen. Een ideaal alternatief toch?
Wij hopen jullie allemaal te zien op onze introductieweek! Tot dan!

Aftermovie Purple 2020!

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.