Programma

Jouw introductie en kennismaking: 

Purple is dé introductieweek van Fontys die in de laatste week van augustus plaatsvindt. Een week vol met introductie-activiteiten die je niet kan en wil missen. Je maakt in die week kennis met je klasgenoten, docenten en je opleiding, maar ook met de stad waar je straks gaat studeren. Een afwisseling van informatieve en sociale activiteiten.  

De introductie week staat los van je aanmelding voor de opleiding, je moet je dus apart voor deze week aanmelden, zie link!

Geen 18 = geen alcohol


Tijdens de introductie week wordt er gebruik gemaakt van de Corona Check app. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de introductie een QR-code hebt met een vaccinatie, bewijs van herstel of van een recente coronatest. Deze QR-code moet je dinsdag bij de hand houden om bij verschillende locaties naar binnen te kunnen. Een coronatest is 40u geldig, houd hier rekening mee.

Gedurende de introductieweek maken we ook gebruik van 'testen voor toegang'!

Dinsdag 24 augustus, opleiding specifieke dag van Bachelor Gezondheid

Start 9.30-10.00 uur op Campus Venlo (Tegelseweg 255, Venlo). De verdere invulling van deze dag blijft een verrassing. Iedereen dient wel een fiets tot zijn/haar beschikking te hebben, aangezien we ook op andere locaties een activiteit hebben. Mocht het je echt niet lukken om op dinsdag over een fiets te beschikken, laat dit ons dan even tijdig weten. Op deze dag zullen ook enkele docenten aanwezig zijn om kennis te maken.

Geannuleerd | Purple Festival

Normaal gesproken sluiten we de introductieweek af met een knaller! Namelijk met het Purple Festival. Helaas hebben we het Purple Festival dit jaar moeten annuleren i.v.m. het besluit van het kabinet om het verbod op eendaagse evenementen zonder vaste zitplaats te verlengen tot 1 september 2021.

Fontys Hogescholen

Tegelseweg 255, Venlo

Locatiekaart op adres: Tegelseweg  255, Venlo

Woensdag 25 augustus, leer jouw studiestad kennen

Tijdens een waanzinnig stadsprogramma op woensdagmiddag maak je kennis met je studiegenoten, de stad waar je gaat studeren, de studenten(sport)verenigingen, de kroegen, etc. Ook zijn er veel gezellige activiteiten, muziek en leuke spellen.

Sfeerafbeelding Fontys

Aanvullende info:

● Neem voldoende mondkapjes mee en handgel.
● Omdat we ons per fiets verplaatsen tussen verschillende locaties is het belangrijk dat je een fiets meeneemt met goede verlichting, en een extra slot.
● Ook tijdens de introductieweek geldt geen alcoholische dranken onder de 18! Indien je >18 bent dan houden we het gezellig met alcohol.
● Uiteraard houden wij bij alle activiteiten rekening met de huidige richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen ivm Corona(maatregelen).

Contact

Vragen over de intro?