Mijn intro

26 augustus - 29 augustus 2019

Leer je medestudenten kennen en ontmoet je toekomstige klasgenoten. Maak een praatje, speel spelletjes, heb plezier en maak kennis met de school en het studentenleven in Venlo.

Deelnemen aan de activiteiten op maandag en dinsdag is aan te bevelen maar niet verplicht. De definitieve klasindeling, woensdag 28 augustus, is wel verplicht voor alle 1e jaars studenten.


De planning van de introductieweek is als volgt:

  • Maandag 26 augustus - Maak kennis met je medestudenten

Tijd: 11:30 - 22:00

Locatie: Fontys Campus Venlo, Meulewiekers

De introductieweek begint met een korte registratie om 11:30 uur op school, waar je jouw groepen zult ontmoeten en uw vrienden zult ontmoeten. Tot 12:30u zullen we je voorzien van lunch en een goed humeur.

Daarna zullen we naar "Meulewiekers" lopen, waar we een Open-Air-Festival organiseren met livemuziek, drankjes, eten en spelen, je hebt ook de kans om prijzen te winnen tijdens competities met je teamgenoten.

Het festival eindigt rond 22:00u, dus je hebt nog steeds de kans om met het openbaar vervoer naar huis te gaan of naar het stadscentrum te lopen en het feest voort te zetten.


Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys
  • Dinsdag 27 augustus - Maak kennis met onze campus

Tijd: 13:00 - 22:00

Locatie: Fontys Campus Venlo, city center, John Doe, Loco Galerie

Dinsdag beginnen we om 13:00 uur op Fontys en tijdens een speciale speurtocht kun je de school en de campus leren kennen. Rond 15:00 uur gaan we samen eten en lopen naar de stad.

Daarna zullen we een kroegentocht lopen door een aantal van de coolste bars in de stad laten, inclusief een grappig drankspel dat je gratis drankjes bezorgt. Je hebt de kans om het nachtleven van Venlo te leren kennen en we zullen je rondleidingen geven waar je je medestudenten kunt ontmoeten.

De kroegentocht zal rond 22:00 uur eindigen.


  • Woensdag 28 augustus - De definitieve klasindeling

NB! De klasindeling is verplicht voor alle 1e jaars studenten!

Activiteiten:

1. Klasindeling 10:30 - 11:30

2. Introductie door opleidingsmanager 11:40 - 12:30

3. Introductielessen met de studieloopbaanbegleider volgen na 12:30

Locatie: Fontys Campus Venlo

Nadat je twee dagen de tijd hebt gehad om je medestudenten te ontmoeten en vrienden te maken, hebben we woensdagochtend de officiƫle klassenregistratie. Die dag is verplicht, dus wees op tijd.

Je leert je klasgenoten kennen, je studieloopbaanbegeleider en al het andere dat belangrijk is voor een goede start bij Fontys. Daarna heb je de kans om deel te nemen aan een beurs op de campus en leer je onze studentenverenigingen, sportclubs, Check-Venlo en nog veel meer kennen.

We hebben ook muziek. de school sluit om 18.30 uur en de beurs rond 17.00 uur, dus je hebt nog tijd om je te mengen met je nieuwe klasgenoten.


  • Donderdag 29 augustus - Het eindfeest

Op donderdag staat een feestje gepland. Je zal nog kort voor de introductie week verdere informatie hierover krijgen.


Aanmelding

Als je aan de introductieweek wilt deelnemen, meld je dan uiterlijk 19 augustus aan!

MELD JE HIER AAN