Mijn intro

De Introweek 2019

Je zult deze week je medestudenten leren kennen en je beleeft een intro met een spannend thema! Samen zullen jullie vier dagen lang allerlei leuke activiteiten doen en elkaar goed leren kennen. Ook volgt er een dag waarbij je kennismaakt met de stad Venlo. Op vrijdag komen alle nieuwe studenten naar de campus van Fontys in Venlo.

Introductieweek Nederlandse stream

Als jij hebt gekozen om de Nederlandstalige studievariant te gaan volgen bij ons, dan ga je met de Nederlandse studenten mee op introductieweek.

De introductieweek zal plaatsvinden van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Dit is de week voor aanvang van de lessen op maandag 2 september. De Introweek is verplicht.

Binnenkort kun je je via deze website aanmelden. Aanmelden zal ca. half mei mogelijk zijn. Hier vind je ook alle praktische informatie, de kosten etc..

Introductieweek Engelstalige variant

Als jij hebt gekozen om de Engelstalige studievariant te gaan volgen bij ons, dan ga je met de internationale studenten mee op introductieweek. Een deel van deze introductieweek sluit aan bij de introductieweek van de Nederlandse studenten.

De introductieweek zal plaatsvinden van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Dit is de week voor aanvang van de lessen op maandag 2 september. De Introweek is verplicht.

Meld je aan voor de introductieweek

Aanmelden!

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys