Mijn intro

De Introweek 2019

In deze week zal je niet alleen je medestudenten beter leren kennen, maar ook je technische skills moeten laten zien. Een van deze activiteiten is het bouwen van een zeepkist, om deel te nemen aan een kick-off autorace. Je bouwt met je eigen groep een eigen super-zeepkist en presenteert hiermee je technische skills en kijk op design. Verder staat er nog een kennismaking met de stad Venlo op het programma. Op de laatste dag van de introductieweek zal je kennis maken met de campus van Fontys in Venlo.

Introductieweek Engelstalige variant

Als jij hebt gekozen om een Engelstalige studievariant te gaan volgen bij ons, dan ga je met de internationale studenten mee op introductieweek. Een deel van deze introductieweek sluit aan bij de introductieweek van de Nederlandse studenten. Deze introductieweek is verplicht voor alle studenten die zich hebben ingeschreven voor de volgende studies:

  • Business Informatics – English
  • Software Engineering – English
  • Logistics Management – English
  • Logistics Engineering – English

De introductieweek zal plaatsvinden van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Dit is de week voor aanvang van de lessen op maandag 2 september. De Introweek is verplicht.

Binnenkort kun je je via deze website aanmelden. Hier vind je ook alle praktische informatie, de kosten etc..

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys