Mijn intro

De Introweek 2019

In deze week zal je niet alleen je medestudenten beter leren kennen, maar ook je technische skills moeten laten zien. Een van deze activiteiten is het bouwen van een zeepkist, om deel te nemen aan een kick-off autorace. Je bouwt met je eigen groep een eigen super-zeepkist en presenteert hiermee je technische skills en kijk op design. Verder staat er nog een kennismaking met de stad Venlo op het programma. Op de laatste dag van de introductieweek zal je kennis maken met de campus van Fontys in Venlo.

Introductieweek Nederlandse stream

Als jij hebt gekozen om de Nederlandstalige studievariant te gaan volgen bij ons, dan ga je met de Nederlandse studenten mee op introductieweek.

De introductieweek zal plaatsvinden van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Dit is de week voor aanvang van de lessen op maandag 2 september. De Introweek is niet verplicht, maar we raden je wel aan om mee te gaan. Het geeft je een grote voorsprong bij het wennen aan je nieuwe studie. De introductiedag op vrijdag 30 augustus is overigens wel een verplichte activiteit. We verwachten je om 10:00 uur in de hal van het hoofdgebouw W1.

Meld je aan voor de introductieweek

Aanmelden!

Introductieweek Internationale stream

Als jij hebt gekozen om de Engelstalige studievariant te gaan volgen bij ons, dan ga je met de internationale studenten mee op introductieweek. Een deel van deze introductieweek sluit aan bij de introductieweek van de Nederlandse studenten.

De introductieweek zal plaatsvinden van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Dit is de week voor aanvang van de lessen op maandag 2 september. De Introweek is verplicht.

Meld je aan voor de introductieweek

Aanmelden!

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys