Scripties Online

(Scripties van de Nederlandse Universiteiten)

Inhoud

SCRIPTIES ONLINE is een faciliteit voor het online ter beschikking stellen van afstudeerscripties van opleidingen binnen het Nederlandse hoger onderwijs. Met SCRIPTIES ONLINE is het mogelijk om in een keer de elektronische archieven (OAI-repositories) met afstudeerscripties van Nederlandse universiteiten te doorzoeken.

SCRIPTIES ONLINE is een bron van kennis voor velerlei groepen, zowel binnen als buiten de onderwijswereld. Studenten en mogelijk ook docenten kunnen zich met behulp van deze website bijvoorbeeld sneller en breder oriƫnteren op een afstudeeronderwerp. Overheidsinstellingen, bedrijfsleven en individuele belangstellenden kunnen met dit archief specifieke kennis over een bepaald onderwerp vinden. Met SCRIPTIES ONLINE kunnen afgestudeerden zich met hun scriptie nadrukkelijker profileren.

LET OP: niet alle scripties zijn full text online beschikbaar. Soms vind je alleen een beschrijving en samenvatting, soms is de scriptie onder embargo gepubliceerd en komt pas na een bepaalde periode online beschikbaar.

Toegang

On/Off campus via Scripties Online (Open Access).

Sfeerafbeelding Fontys