Tijdelijk buiten gebruik / NBD Bouwdetails

Deze databank is tijdelijk buiten gebruik i.v.m. een herbeoordeling betreffende de licentie.

Inhoud

NBD Bouwdetails bevat een complete verzameling in de praktijk beproefde standaarddetails voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Ze zijn minimaal getoetst aan de eisen van het Bouwbesluit. De Plusdetails voldoen bovendien aan hogere prestatie-eisen dan het Bouwbesluit. Daarnaast bevat NBD Bouwdetails 2D- en 3D-symbolen en objecten. Zowel neutraal als fabrikantgebonden op elk denkbaar terrein: ramen, deuren, trappen, wanden, draagconstructies, keukens, sanitair, meubels, aankleding etc. NBD Bouwdetails is de grootste parametrische CAD-bibliotheek van Nederland voor woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Met ingang van 2015 is NBD Bouwdetails onderdeel van SBRCURnet

Toegang

On campus via:
Details voor de woningbouw
Details voor de utiliteitsbouw
NBD Bouwdetails

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys