Onderwijsdatabank

Inhoud

Informatiesysteem voor schoolpersoneel, onderwijsadviseurs, ouders, hulpverleners en beleidsmakers. Het biedt eenvoudig een totaaloverzicht van alle voor het onderwijs relevante publicaties: van boeken en tijdschriftartikelen tot leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen.

  • Catalogus met boeken, tijdschriftartikelen, leermiddelen, audiovisuele media en andere educatieve bronnen
  • Dossiers voor een aantal onderwerpen
  • Tijdschriftenplein met inhoudsopgaven van Nederlandse tijdschriften op het gebied van onderwijs plus een overzicht van recent verschenen nummers

NB. Voorlopig alleen beschrijvingen en samenvattingen beschikbaar, geen volledige publicaties.

Toegang

Gratis toegankelijk via Onderwijsdatabank.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys