Mediatheeklocaties

Mediatheeklocaties

De twaalf mediatheeklocaties van Fontys hebben een collectie boeken, tijdschriften en andere materialen. Deze collectie is afgestemd op de opleidingen van de betreffende locatie. Ook leent een aantal locaties AV-apparatuur uit, zoals camera’s en voicerecorders. Studenten en medewerkers kunnen, op vertoon van de Fontyspas, kosteloos gebruikmaken van alle faciliteiten van de mediatheeklocaties. Alumni, post-actieven, extraneï en externe gebruikers kunnen een gebruikerspas aanvragen, waarmee zij boeken kunnen lenen. Dit kunnen zij op locatie bij de desbetreffende mediatheek regelen.

Kom met jouw mediatheek in contact voor vragen over de collectie, maar ook voor hulp bij het doorzoeken van Fontys Finder of andere informatiebronnen. Bij jouw mediatheek vind je informatiespecialisten die jou kunnen helpen bij een zoekvraag.

In contact met jouw informatiespecialist

Studeer je aan Fontys Hogeschool ICT of Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek en heb je vragen over de collectie of wil je hulp bij informatie zoeken? Neem dan contact op met de informatiespecialist van jouw opleiding.

Informatiespecialist Karin Kremer

Eindhoven
Mediatheek BEnT De Rondom

08850 - 75099 / 06 - 30034062
Mediatheek-Eindhoven-BEnT@fontys.nl

Informatiespecialist Frank de Nijs

Eindhoven
Hogeschool ICT

08850 - 71937
f.denijs@fontys.nl