Henry Stewart Talks

Inhoud

Henry Stewart Talks (HS Talks) geeft toegang tot de Business & Management collectie met meer dan 1350 videopresentaties/multimediale lezingen, casestudy's en interviews gepresenteerd en samengesteld door hoogleraren en vakexperts van universiteiten en onderzoeksinstituten in met name het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten; naast 5000+ casestudy's en best practice-artikelen in beroepsvakken. Daarnaast is er toegang tot een collectie peer-reviewed vaktijdschriften. Toegang is beschikbaar voor alle docenten, medewerkers, studenten (inclusief executive onderwijs) en alumni.

De aandachtsgebieden zijn:

- Finance, Accounting and Economics;
- Global Business Management;
- Management, Leadership & Organisation;
- Marketing & Sales;
- Strategy;
- Technology & Operations.

Toegang

On/Off campus via HS Talks.

Instructiemanual How to embed a HS Talks.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys