Engineering in Practice Symposium

Studenten van verschillende technische opleidingen van Fontys Hogescholen hebben de afgelopen maanden hun krachten gebundeld in meer dan 30 uitdagende projecten. De resultaten daarvan worden op woensdag 31 januari gepresenteerd tijdens het Engineering in Practice Symposium. Tijdens deze dag worden twee HTSM-prijzen uitgereikt: een juryprijs en een publieksprijs. De jury bestaande uit John Blankendaal (Brainport Industries), Herbert Veenstra (grondlegger van het symposium) en Ella Hueting (Directeur Fontys Hogeschool Engineering) beoordelen de projecten op technische inhoudelijkheid en innovatief karakter. U kunt tijdens de projectenmarkt ook een stem uitbrengen op uw favoriete product/project.

Het Engineering in Practice Symposium is het voormalige Fontys IPD Symposium (Integrated Product Development), gestoken in een nieuw jasje.

Programma

14.30Ontvangst en registratie
15.00Opening en welkom
15.05Keynotespeaker
15.35Studentenpitches: meer dan 30 studentengroepen presenteren met een video hun project
16.00Interactieve presentaties door bedrijven en Fontys*
16.25Projectenmarkt
17.10Interactieve presentaties door bedrijven en Fontys*
17.35Uitreiking HTSM-awards
17.50Borrel

* U kunt bij de registratie uw keuze uit de verschillende presentaties maken.Thema's en sprekers van de presentaties worden binnenkort op deze website bekendgemaakt.