Publicaties en events

31 januari 2020: startevent FECT

Op vrijdag 31 januari 2020 opent het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie (FECT) officieel haar deuren. Harm Edens, is dagvoorzitter van het startevent, dat in het teken staat van bewustwording, inspiratie en verbinding. Tijdens dit event vertelt onder andere Keynote spreekster Anne-Marie Rakhorst jou dat duurzaam en circulair ondernemen de enige manier is om in de toekomst te blijven bestaan. En wat dat voor ons allemaal betekent. Daarnaast maak je kennis met een aantal aansprekende projecten die bijdragen aan een duurzame, maatschappelijke en economische ontwikkeling in Zuid-Nederland. Samen met onze strategische partners nemen we je mee in een circle experience.

Sfeerafbeelding Fontys

4’33” time for a circular economy

In 2017 heeft Fontys het boek 4’33” time for a circular economy uitgebracht dat circulaire economie niet alleen positioneert als technische, maar ook als maatschappelijke transitie. Het boek biedt een basis voor verdere ontwikkeling van cursussen zowel gericht op studenten als professionals in het kader van ‘een leven lang leren’.
Het boek ‘4’33” time for a circular economy’ is zowel hard copy als digitaal beschikbaar via de (online) boekhandel. ISBN: 9789052846392
Voor docenten van Fontys is het boek digitaal gratis beschikbaar voor gebruik als lesmateriaal. Wil je het boek ontvangen? Dat kan. Stuur een email naar: fect@fontys.nl onder vermelding van boek ‘4’33” time for a circular economy’.

Sfeerafbeelding Fontys