Beurzen en evenementen

 • Fontys Engineers Meet & Match

  We nodigen je van harte uit voor Fontys Engineers Meet & Match, het evenement waar (grote en kleine) bedrijven kennismaken met studenten van Fontys Hogeschool Engineering. Zij studeren Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en zoeken een stageplek voor de periode vanaf september 2019. Het event vindt plaats op maandag 1 april in het Evoluon. Meer dan 700 studenten en 200 bedrijven zijn aanwezig.

  Hoe werkt het?
  We bieden een scala aan activiteiten tijdens Fontys Engineers Meet & Match, zoals:

  • Speeddaten met toekomstige stagiairs

  Bij wijze van speeddate ontmoet je minimaal acht (tweedejaars) studenten Engineering, die een stageplek zoeken met ingang van september 2019. Iedere speeddate duurt een kwartier, waarna steeds 10 minuten gereserveerd zijn voor feedback op CV, gesprek en brief. Na afloop vullen jij én de student een evaluatieformulier in. Bij wederzijds enthousiasme volgt een tweede gesprek op de bedrijfslocatie, waaruit vast een mooie stage-match volgt!

  • Bedrijfspitch

  Wil je óók in beeld komen bij Engineeringstudenten van andere leerjaren, je new hires van de (nabije) toekomst? Kies dan voor de optie om een bedrijfspresentatie te geven aan studenten Engineering uit verschillende leerjaren. Aan deze activiteit nemen eerste-, tweede-, derde- en vierdejaars studenten deel.

  • Bedrijvenmarkt

  De bedrijvenmarkt geeft de mogelijkheid om je bedrijf te promoten en in contact te komen met 700 Engineeringstudenten. Op deze markt kunnen bedrijven een eigen stand plaatsen. De markt vindt plaats gedurende de hele dag.

  Tijdstip en locatie
  Fontys Engineers Meet & Match vindt plaats op maandag 1 april 2019 van 9.45 tot 17.30 uur in het Evoluon in Eindhoven. De lunch is inbegrepen en we sluiten af met een informele borrel. Na inschrijving ontvang je meer informatie.

  Sponsoring
  Dit evenement wordt gedragen door Fontys en bedrijven samen. Bij deelname vragen wij om een bijdrage. De kosten bedragen € 500 indien je deelneemt aan alle onderdelen. Indien je niet wilt speeddaten, maar wel deelneemt aan de bedrijvenmarkt, geldt een gereduceerd tarief.

  Vragen?
  Neem contact op met: Mark Herman, accountmanager van het Fontys Centre of Expertise HTSM. Per mail (m.herman@fontys.nl) of telefoon (06 50737731).

  We zien je graag op 1 april!

  Evoluon