Voor bedrijven

Ontdek hoe techniek en innovatie het verschil maken voor uw bedrijf

Laat u verrassen in onze labs!

Wij werken binnen de labs van Fontys Centre of Expertise High Tech Systems & Materials graag samen met bedrijven in onze regio die op zoek zijn naar nieuwe technologische toepassingen of oplossingen op het gebied van robotica, 3D-printing en agro/food. Wij vergroten gericht kennis om innovatie verder te brengen. Toepassingen in de vorm van goedkopere, betrouwbare, kwalitatieve, duurzame en slimme producten, systemen en processen waar u én vooral de markt behoefte aan heeft. De basis hiervoor leggen we door het verrichten van praktijkgericht onderzoek.

Daar waar universiteiten fundamenteel onderzoek doen en ingenieursbureaus met name werkende producten willen verbeteren, zijn wij er voor onderzoek naar proof of concepts. Aan de hand van een concrete vraag zoeken we antwoorden. Dat betekent dat studenten, docenten en medewerkers van uw bedrijf samen aan de slag gaan. Daarvoor hebben we ook speciale programma’s ontwikkeld, die volop ruimte bieden om gericht te experimenteren.

Jong talent beschikbaar

Bij Fontys Centre of Expertise High Tech Systems & Materials vindt u talentvolle jonge techneuten. Zeker voor de expertise die uw bedrijf nodig heeft. Onze studenten komen vaak met verrassende oplossingen omdat ze out of the box denken. Zo leveren ze een directe bijdrage aan het innoverend vermogen van uw bedrijf en blijft u met uw bedrijf voorop lopen. We betrekken uw bedrijf intensief bij het innovatieproces. Het is daarom ook een goede manier om uw medewerkers te blijven binden en boeien én de al aanwezige kennis binnen uw bedrijf te vergroten en verrijken. Zij kunnen ook gebruik maken van onze goed geoutilleerde labs. Uw organisatie geeft mede vorm aan talentontwikkeling en toont daarmee eveneens uw eigen expertise en vakmanschap. Zo komt u ook in contact met jong talent uit binnen- én buitenland. Daarmee haalt u een hoop extra kennis in huis. U bouwt een goed netwerk op, wat leidt tot nieuwe business en samenwerkingen. Het maakt bovendien uw maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar. Dat levert u gegarandeerd goede en positieve publiciteit op bij zowel studenten, uw medewerkers én uw klanten. Tot slot brengen we u in contact met andere bedrijven die ook op zoek zijn naar innovatie, want ons expertisecentrum is van en voor de hele regio. We investeren graag in een langdurige en duurzame samenwerking. Hierdoor verdiepen we kennis en vergroten we de opbrengsten. Immers: men kent elkaar goed en weet makkelijk op elkaar in te spelen.

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Investeer bewust

Het starten van een gezamenlijk project biedt u als ondernemer unieke kansen. Er zijn tal van mogelijkheden om uw onderzoek in samenwerking met Fontys Centre of Expertise High Tech Systems & Materials uit te voeren. U investeert daarvoor –wellicht samen met andere bedrijven- met een concreet bedrag en/of inzet door uw medewerkers. In bepaalde gevallen is zelfs subsidie mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook al weet u van tevoren nooit precies wat uw investering exact teweeg brengt, de winst voor uw bedrijf is altijd groot.

Wilt u ontdekken of techniek en innovatie het verschil maken voor uw bedrijf? We zoeken het graag samen met u uit. Laat u verrassen in onze labs!

Contact greentechLab

Neem contact op met Anton Winkelmolen om te kijken wat het onderzoeksteam van het GreenTechLab voor uw organisatie kan betekenen.