Ketensamenwerking in HTSM supply chains

Het project richt zich op het versterken van de samenwerking in regionale toeleverings- en after-sales ketens. Deze samenwerking betreft activiteiten die verder gaan dan de dagelijkse operatie en productie van onderdelen of modules en richt zich onder andere op de ontwikkeling van nieuwe systemen, modules en onderdelen (co-development, …) en services. Ook vallen voordelen te behalen door samenwerking in de keten gericht op collaboratieve LCM (testen, installeren, onderhoud, upgrades & system enhancements, refurbishment, etc.). Een verbeterde samenwerking tussen OEM’s, system integrators en parts suppliers moet resultaten in een versterkte innovatiekracht en concurrentiepositie van regionale industriële ketens en netwerken.

Projectresultaten
  •          Publieke onderzoeksrapportage
  •          Congresbijdragen en wetenschappelijke publicaties
  •          Workshops en trainingen
Projectteam

Ger Post (projectleider)

Student: 1 student

Looptijd

Juni 2018 t/m april 2019.

Lectoraat Business Entrepreneurship

Ger Post