Fontys Centrum voor Ondernemerschap

Het Fontys Centrum voor Ondernemerschap (CvO) ondersteunt en stimuleert (potentiƫle) studentondernemers waar nodig op het gebied van ondernemerschap. Het Fontys CvO is een omgeving waar studenten worden begeleid en gecoached bij het opstarten van een eigen onderneming. Door de rijke kennis en expertise op het gebied van ondernemerschap, vormt het CvO een toegespitste omgeving voor het ontdekken, voorbereiden, begeleiden en lanceren van een ondernemersloopbaan voor al haar studentondernemers.

Wat doen wij?

Fontys CvO is er voor alle Fontys studenten, opleidingen en medewerkers. Het CvO biedt verschillende faciliteiten en regelingen aan om de student zo goed mogelijk te voorzien in zijn behoeftes op het gebied van ondernemerschap:

- Fontys Studentondernemersregeling

- Minor Ondernemerschap

- Minor Explore your Entrepreneurship (verdiepende minor)

- Trainingen en workshops ondernemerschap

- Flexplekken en vaste werkplekken voor studentondernemers

- Online platform voor startende ondernemers ( www.young-entrepreneurs.nl )

- Coachingstraject

- Stimulerings-, subsidie- en financieringsregelingen