Onderwijsontwikkeling

Onderwijsontwikkelingen en de wereld om ons heen zijn continu in beweging. Hoe kun je studenten hier vanuit jouw rol het beste in begeleiden? In dit programma wordt op verschillende manieren gekeken naar de impact en optimale inzet van deze ontwikkelingen.

Op deze pagina vind je (beleids)informatie, tools, netwerken en projecten die jou kunnen ondersteunen in je rol. Laat je inspireren door de voorbeelden van anderen en sluit je aan bij initiatieven of netwerken die jou verder kunnen helpen met het ontwikkelen van het onderwijs en zo bij te dragen aan studiesucces.

Hoe werken we aan onderwijsontwikkeling in het programma?

Om ontwikkeling van onderwijs optimaal aan te laten sluiten bij het studiesucces voor onze studenten zijn er binnen het programma Studiesucces verschillende evidence based initiatieven en projecten gestart

Netwerk

Er zijn netwerken waar je bij kunt aansluiten om met collega's ervaringen te delen over didactiek en online leren.

Geef je op voor dit netwerk

Laat je inspireren door de praktische voorbeelden van Kansrijk!

Er zijn zoveel aspecten die belangrijk zijn voor goed onderwijs. Aan welke knoppen kan ik nu het beste draaien om studiesucces te verhogen? Met het programma Kansrijk! zijn er praktische ervaringen opgedaan in het werken aan studiesucces.