Consultancy en kennisdeling

Consultancy

Aan welke knoppen gaan we draaien? Waar kan ik rekening mee houden bij de (door)ontwikkeling van het curriculum, hoe kunnen we beter zicht krijgen op hoe studenten met een verschillende vooropleiding het doen in onze opleiding en daar op inspelen, wat wordt de volgende stap in onze studentcoaching?

Enkele voorbeelden van de uiteenlopende vragen waar de consultancygroep Studiesucces zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Deze groep met experts op verschillende gebieden ondersteunt instituten en opleidingen op alle thema’s binnen het programma door kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Hierbij helpen zij als critical partner bij het vormen van een verbeterplannen op maat.

Kennisdeling

Werken aan studiesucces is een uitdaging. Daarom delen we graag kennis en ervaringen en stimuleren we samenwerking. We bouwen online en offline aan de community Studiesucces. Door het opzetten van relevante netwerken, het organiseren van academies, de studiesuccescampagne én deze site.*

Waarvoor je bij ons terecht kunt:

Alle vragen over studiesucces.

Advies van een expertgroep; een critical partner voor instituten en opleidingen om tot studiesucces te komen.

Het delen van kennis en ervaringen

Nienke Meulenbroeks

Consultant Onderwijs en Onderzoek

Sfeerafbeelding Fontys
Contact
Sfeerafbeelding Fontys

Netwerken / Kennisdeling

Op diverse thema's werken collega's vanuit instituten en diensten samen om kennis te bundelen en visie te bepalen. Wil je meer weten?