Studentcoaching

Heb je suggestie voor professionaliseringsaanbod voor jou of je team? Mail dan naar Dimphy of Esther!

Workshop Startthermometer

Het bieden van handvatten hoe het instrument door coaches kan worden ingezet ten behoeve van de eigen student en als managementinformatie binnen een opleiding of instituut.

Meer weten?

Autisme begeleiding

In deze cursus worden complexe en onvoorspelbare situaties besproken die komen kijken bij het begeleiden van studenten met autisme.

meer weten?

Netwerken

Binnen de netwerken worden kennis, initiatieven en projecten met elkaar gedeeld.

meer weten?

Autisme Ambassade

Naast de cursus voor autisme begeleiding is er ook de autisme ambassade, een omgeving waarin medewerkers met autisme elkaar kunnen vinden en ondersteunen. Daarnaast kunnen medewerkers zonder autisme handvatten vinden om te ondersteunen.

meer weten?

Werken met de Me.Scan

De Me.-scan is een talentscan die inzicht geeft in de mate waarin iemand zijn of haar natuurlijke talenten herkent, ontwikkeld heeft en benut maar ook tegen welke belemmeringen en valkuilen een student kan aanlopen aanlopen.

Meer weten?

Ontwikkeltraject – coachende gespreksvoering voor studentcoaches en docenten

Als studentcoach is het essentieel dat je goede coachende gespreksvaardigheden hebt en écht contact kunt maken met studenten. Doordat bij veel instituten docenten ook een rol als coach vervullen, is het essentieel om over de juiste kennis te beschikken.

Meer weten?

Coachen van leerprocessen in groepen

Wil je het leren van studenten in groepen nog beter ondersteunen? Jouw vraagstuk of die van je team is het startpunt. Met een maatwerktraject wordt ingespeeld wat er nodig is.

Meer weten?