Fontys zoekt mbo-er m/v

Durf te kiezen!

Pieter vraagt zich af of het hbo wel bij hem past en Marin wil naar het hbo, maar weet nog niet welke studierichting. Bekijk hun zoektocht in deze video.

Ook jij kan het hbo-niveau aan!

Eef en Gany ontdekken dat het hbo wat theoretischer is dan het mbo, maar dat het verschil goed te overbruggen is.

Het hbo valt echt mee!

Joris, Dionne en Lotte gingen van het mbo naar het hbo en voelen zich er nu helemaal thuis. De overstap viel voor hen heel erg mee.

Van mbo naar hbo, je bent niet de eerste!

Julia vraagt zich af of ze wel geaccepteerd wordt op het hbo en ontmoet studenten die de stap al maakten.

Niets houdt je tegen!

Chloë komt er achter dat studeren met dyslexie op het hbo prima mogelijk is én ze ontdekt dat ze tijdens haar studie kan starten met haar eigen bedrijf.

Hbo is anders, maar niet te moeilijk!

Cheyenne, Jaleesa en Angela hadden eigenlijk geen idee wat ze van het hbo moesten verwachten. Maar nu ze er eenmaal zitten, vallen de verschillen eigenlijk best mee.

Hbo deeltijd na je mbo kan ook!

Dominique vraagt zich af of ze deeltijd wel aankan, financieel en qua niveau. In deze video ontdekt ze het antwoord.