Voor docenten

Sfeerafbeelding Fontys

Docentencollectie

Van de collectie in de mediatheek kunnen zowel studenten als docenten gebruik maken. Naast de reguliere collectie is een speciale docentencollectie voor FHMG aanwezig, met boeken, dvd’s en spellen. De materialen staan opgesteld in een afgesloten kast, de sleutel is verkrijgbaar bij de balie. De standaarduitleentermijn is 10 weken, de uitleentermijn kan verlengd worden tenzij het materiaal is gereserveerd.

Aanschafsuggesties

De aanbevolen literatuur van de boekenlijsten vormt de basis van onze collectie. Ook de uitgeversnieuwsbrieven en – catalogi leveren ons informatie voor aanschaf. Daarnaast maken we graag gebruik van aanschafsuggesties van docenten. Daarbij kan het gaan om extra aanbevolen literatuur voor een vak of cursus, maar ook om een titel voor de achtergrondcollectie.

Een aanschafsuggestie kun je doen door een e-mail aan Alda de Weger te sturen.

Je kunt desgewenst aangeven hoeveel uitleenbare, inzage, en/of docentexemplaren je in de collectie wil laten opnemen en of er exemplaren nodig zijn voor de collectie van mediatheek Campus Stappegoor in Tilburg. Standaard schaffen wij altijd meerdere uitleenbare en inzage exemplaren aan. Docentexemplaren worden niet standaard aangeschaft, maar alleen wanneer daar behoefte aan is.